arrow_drop_up

Ja, het is weer zover! De mooie zomerdagen komen eraan. Je doet de tuindeuren open en loopt naar je terras in de tuin. Daar wachten een paar stoelen en een tafel op je. En verder? Niks.

Raar eigenlijk, vind je niet? Binnen staan ook stoelen en een tafel. Maar de stoelen zitten lekker, passen bij de stijl van je huis en je tafel is aangekleed met een kaars, een dienblad en misschien wel een plantje. Ik wil graag dat buiten ook voelt als mijn thuis, net zoals binnen.

Gelukkig is de aandacht voor tuinstyling de laatste jaren flink toegenomen in de woonwinkels en tuincentra. Als stylist ging ik op zoek naar een fijne loungestoel die er ook mooi uitziet. En die past bij een natuurlijke landelijke tuin met een vleugje stoer. Dat is gelukt!

logo

Ik ontdekte de mooie en handige stoelen van Atberg. Zowel te koop op de website van Atberg als bij de winkels van Loods5. De stoel draagt de naam Ecochair en is uniek van vorm en design. Er staat bij: Nordic Design, 100% nature.

Kies je voor een model dat gebeitst is of geolied? Kies je voor zwart, bruin, asgrijs? Er zijn veel combinaties mogelijk. Ik koos voor de kleur pain black. Dat betekent zwart gebeitst. Bij de stoel is een hoofdkussen aanwezig en je hebt de mogelijkheid om een bijpassend voetenbankje erbij te kopen.

logo

En toen kwam de stoel binnen. Euh nee, geen stoel. Het was een doos met latten en een touw! Met behulp van een bouwtekening moet je deze stoel zelf aan elkaar rijgen. Er ontstaat dan een stoel die gevormd is naar je lichaam.

logo
logo

En hij zit lekker kan ik je vertellen! Of je nu wilt zitten of loungen. De stoel heeft twee standen en kan daarnaast ook ingeklapt worden. Handig voor de wintermaanden als je de stoel opruimt in de schuur.

Ik zie me hierop wel loungen hoor! Tijdens de lange zomeravonden met een knapperend vuurtje erbij en een lekker glas drinken. Of overdag, liggend in de zon om te proberen mijn huid een zomers kleurtje te geven. Ik wens je veel zitplezier deze zomer!

Creatieve groet van Karin

logo

Deze blog is een samenwerking met Atberg.

Eigenaar

Karin Buitenhuis

Deze blog is geschreven door mij. In mijn dagelijks leven ben ik het allerliefste mama van mijn vier kinderen. Maar daarnaast werk ik als interieurstylist en content maker. De combinatie van interieur en fotografie is voor mij verslavend en tovert een grote glimlach op mijn gezicht. Mijn schrijfstijl is spontaan en eerlijk.