"nl", "name"=>"Nederlands", "url"=>"/privacyverklaring"}> Privacyverklaring - Buitenhuis arrow_drop_up

Privacyverklaring

Cookiebeleid en privacyverklaring binnen.bij.buitenhuis

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door binnen.bij.buitenhuis verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aanpassen. Daarvoor is deze privicyverklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van je gegevens door binnen.bij.buitenhuis, neem gerust contact op!

Contactgegevens

Karin Buitenhuis
Wittekruisweg 37
7364 AL Lieren
Inschrijvingsnummer KvK: 68289111
Telefoon: 06-11273121
E-mailadres: info@binnenbijbuitenhuis.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk

Binnen.bij.buitenhuis verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van de diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk (voor al deze gegevens geldt indien van toepassing):
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- E-mailadres
- Bankgegevens
- Bedrijfsnaam zoals ingeschreven bij de KvK
- KvK-nummer
- BTW-nummer
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- IP-adres (Google Analytics)
- Locatiegegevens (Google Analytics)
- Internetbrowser en apparaat type (Google Analytics)

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik de persoonsgegevens verwerk

Binnen.bij.buitenhuis verwerkt jouw gegevens voor de volgende doelen:
- Je te bellen of te e-mailen om de dienstverlening uit te voeren
- Je te informeren over wijzigingen in de dienstverlening en/of producten
- Om goederen of diensten bij je af te leveren
- Het afhandelen van je betaling
- Het doen van de jaarlijkse aangifte waartoe binnen.bij.buitenhuis verplicht is

Google Analytics

Met het statistiekprogramma Google Analytics kan ik onder andere bekijken hoeveel lezers mijn site bezoeken, waar ze vandaan komen en welke artikelen ze lezen. Deze informatie gebruik ik om het bezoek- en klikgedrag op mijn website in kaart te brengen. Met deze informatie kan ik de website www.binnenbijbuitenhuis.nl verder optimaliseren. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens. Google Analytics verkrijgt de informatie middels jouw IP-adres. De dienst heeft van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met derden.

Reacties achterlaten onder een artikel

Onder blogartikelen op www.binnenbijbuitenhuis.nl bestaat de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Bij het achterlaten van een reactie wordt jouw IP-adres zichtbaar voor mij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je naam en e-mailadres te tonen bij het reageren. Deze informatie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Bij het reageren op een artikel heeft iedere lezer echter ook de mogelijkheid om anoniem een reactie te plaatsen. In dat geval worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor andere lezers.

Bezoekers onder 16 jaar

Binnen.bij.buitenhuis heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via info@binnenbijbuitenhuis.nl, dan kan ik de informatie verwijderen.

Bewaartermijn

Binnen.bij.buitenhuis bewaart je persoonlijke gegevens voor de duur van 2 jaar of langer wanneer dit nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Reacties onder artikelen blijven voor de duur van de plaatsing van het artikel online staan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je www.binnenbijbuitenhuis.nl bezoekt, geef je daarmee toestemming jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt je verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je gegevens of je verzoek tot intrekking van je toestemming sturen naar info@binnenbijbuitenhuis.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou is gedaan, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readeble zone, de strook met nummers onderaan je paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek. Ik wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Binnen.bij.buitenhuis verkoopt jouw gegevens niet aan derden en ik zal jouw gegevens uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics

Binnen.bij.buitenhuis plaatst cookies van Google. Dit doe ik om te kunnen bekijken hoe bezoekers de website gebruiken. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Om je privacy zo veel mogelijk te beschermen heb ik een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en heb ik “gegevens delen” uitgeschakeld. Ook heb ik het IP-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers.

Social media knoppen

Op www.binnenbijbuitenhuis.nl staan social media buttons. Door deze buttons kan je artikelen delen op een social media platform. De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Cookies uitschakelen en verwijderen

Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

Contact

Binnen.bij.buitenhuis neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed zijn beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem contact met mij op via info@binnenbijbuitenhuis.nl.

Lieren, 16 juni 2019