"nl", "name"=>"Nederlands", "url"=>"/stylingadvies"}> Interieuradvies - Buitenhuis arrow_drop_up

Al jaren aan het aanrommelen in je huis en het lukt 'net' niet? Is je woonkamer toe aan een opfrisbeurt? Of sta je aan het begin van een nieuw avontuur?

Door het leggen van een rustige basis ontwerp ik iets persoonlijks waarbij jij je fijn voelt. Daarbij werk ik graag met natuurlijke, pure en stoere materialen zoals wit, zwart, hout en linnen. Dat is mijn stijl.

Mijn kracht zit in de persoonlijke aanpak. Ik verras je graag met creatieve oplossingen. Daarbij houd ik er altijd rekening mee dat je huis een plek is om te leven.

Omdat elk huis en elke wens anders is, is ieder advies maatwerk. Uniek, puur en persoonlijk. Zeg je: 'ja, dat zoek ik'? Laten we beginnen! Elk pakket kan naar eigen behoefte samengesteld worden.

logo

ONLINE

interieuradvies ​

€ 99,-*

De basis heb je al, maar je mist het juiste gevoel erbij. Dat ene hoekje in je huis blijft saai, je twijfelt over de verlichting of de indeling voelt niet prettig. Dan is het adviespakket ONLINE de oplossing voor je. Aan de hand foto's en concrete vragen (maximaal 5) geef ik je advies.

Een adviespakket ONLINE geeft jou:

Antwoord op interieur- en indelingsvragen
Sfeerimpressie met behulp van moodboard
Tips voor woonaccessoires

logo

UITGEBREID

interieuradvies ​

€ 499,-* ​

Het is tijd voor verandering! Of je nu aan het begin staat van een nieuw(bouw) avontuur of dat je een twist wilt aanbrengen in je een van de woonruimtes. Bij het adviespakket UITGEBREID krijg je een uitgebreid kant-en-klaar plan waarmee je zelf aan de slag kan.

Een adviespakket UITGEBREID geeft jou:

Kennismakingsgesprek bij jou thuis
Indelingsplan 2D
Sfeerimpressie met behulp van moodboard
Meubel- en materialenplan

* De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen gelden per ruimte en hierbij wordt uitgegaan van een gemiddelde ruimte (eengezinswoning). Bij afwijkende ruimtes wordt een aparte offerte gemaakt. Binnen.bij.buitenhuis is gevestigd in Apeldoorn, maar rijdt het hele land door. Binnen een straal van 10 kilometer worden er geen reiskosten berekend. Voor elke gereden kilometer verder dan 10 kilometer vanaf de basislocatie wordt € 0,25 in rekening gebracht. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gemaakte kosten worden niet in rekening gebracht.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken!